Wyświetl pojedynczy post
Partition
Member

Od: 03.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.08.2010, 05:17
Wielu z Was pyta: Po co dzisiaj Kulawik wpuścił Boguskiego za Rado, który przecież grał dobrze?
Przypomnijcie sobie, jak Boguski potrafił grać kiedyś, przed kontuzją. Ten gość musi grać, bo musimy się przekonać, czy stać go na powrót do dawnej formy. Jeżeli po paru spapranych meczach ma wrócić do tamtej dyspozycji, to nie wiem jak Wy, ale ja jestem w stanie się poświęcić i rzucić jeszcze kilkanaście razy "kur*ą" po zmarnowanej setce. Trenowanie zawodników to nie tylko stawianie na tych, którzy są w najlepszej formie, ale także wszelkie starania, aby Ci, którzy ją stracili mogli ją odzyskać.
Potrafi się znaleźć w dobrej sytuacji, a to oznacza, że całkowicie jeszcze nie zdurniał. Po prostu musi mu się ułożyć noga. Mieszanie go z gównem co mecz na forum, które być może czyta na pewno mu nie pomoże. Myślicie, że on nie wie, że ma wiele do poprawy?
Radzę jeszcze sobie przypomnieć komu Boguski zawdzięcza tak długą kontuzję i wypadnięcie z formy. Chyba klubowi, co?

Co do samego meczu... Widać, że brakuje nam dokładności i pewności. Piłkarze im są bliżej pola karnego, tym bardziej boją się podnieść głowę do góry, aby ocenić sytuację i sprawdzić pozycję kolegów, czy przeciwnika.
Odpowiedz cytując