PiotrG napisał(a):

Jeśli Basałaj jakkolwiek się przygotuje, to Majchrowskiego przegada bez problemu. Śmiem twierdzić, że większość z nas tutaj, którzy znają sprawę, bez problemu by wygrała dyskusję z prezydentem i ZIKITem.
No cóż, jutro powinno się sporo wyjaśnić, mam nadzieję, że będą telebimy, kioski, kasy i przyciśnięcie wykonawcy, a Wisła wróci na obiekt na razie przy 2 trybunach, a na 2 pozostałych prace będą trwały.
|
Piotr, prosze Cie. Orientujesz sie najlepiej w tym temacie o czym wszyscy wiedza wiec nie bądź naiwny. Bo nawet nadzieje trzeba na czyms oprzec. Przeciez doskonale znasz historie tej inwestycji i postawe i punkt widzenia inwestora. Ja jedyna nadzieje opieram na tym, ze Basałaj ma konkretne propozycje dla tych amatorow (czyt.: inwestora), ktore uwzgledniaja kontekst polityczny historii tej inwestycji i jego argumenty beda skuteczne w konekscie politycznym a nie racjonalnym, ktory my na forum probujemy prezentowac. A jesli Basałaj ma teraz na głowie skutki odpadniecia druzyny z pucharow (nowy trener, kiepska gra, braki w budzecie) to nie wiem czy bedzie sie mogl odpowiednio skupic nad argumentacja, ktora bedzie w stanie dotrzec do polityka Majchrowskiego.