Wyświetl pojedynczy post
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.08.2010, 23:54
kot napisał(a):Wyświetl post
Pablo84

co tu bronić Basałaja i za co. Obronę rozpieprzył po mistrzowsku wręcz. Zresztą, tak, jak i kiedyś atak i do dziś , tego ataku nie zrekonstruowano, bo powrót Żurawskiego, jest raczej sentymentalnym gestem, a nie wzmocnieniem. Kto to jest Paljic i co on robi na trybunach, zamiast na boisku Gdzie są skrzydłowi Gdzie jest rozgrywajacy Co w drużynie robią antypiłkarze, których nie chcę już po raz setny wy,mieniać z nazwiska Czy widziałeś dzisiaj, choć jedno wzmocnienie na boisku Bo ja raczej widziałem rozpacz, jeszcze większą od tej ubiegłorocznej.

Zostaw w spokoju Kasperczaka, bo on z transferami nie miał nic wspólnego. Można nie być zgranym i Bahr może zapieprzył kolejny sezon przygotowań fizycznych, i może jego także należy wywalić, ale na litość Boską, to nie ma nic wspólnego z Bunozą,Cikosem,Paljicem,Kowalskim,Jovanicem oraz ze sprzedażą Głowy i Marcelo w jednej transzy. Sam napisałem, że konkretny trener, jest potrzebny, tak jak i obrońcy, na wczoraj i nie dlatego, że Heniek był zły i paskudny, jak Ty go widzisz, bo nawet sir Alex, po wyjęciu mu z drużyny dwóch podstawowych stoperów i zastąpienie ich Bunozą i Kowalskim, padłby na ryja, tak jak Heniek. Niech Basałaj także posypie głowę popiołem, a nie wszystko zwalił na Heńka. Ja jestem od dawna za trenerem z sensem europejskim i do tego za katem i mordercą, tak dla piłkarzy, jak i dla Cupiała, gdyż inaczej, Wisła nigdy nie rozwinie się europejsko, co tak bardzo Cię boli, gdy wtrącasz o Borusiach itd. Ktoś wreszcie musi tę Wisłę wyprowadzić na szerokie wody i taki twardy trener nie tylko dla piłkarzy, ale i dla zarzadu, jest Wiśle potrzebny od zaraz. O ile ma być tak, jak Basałaj gładko pierdzi, ze kasa ze sprzedaży piłkarzy czy z pucharów, zawsze już będzie szła wyłącznie na Wisłę, a nie do TFK.

Oby Wisła nie postąpiła, tak jak sugerujesz, że zimą , albo najprawdopodobniej, za pięć minut przed pucharami, zatrudni trenera i dokona realnych wzmocnień, bo wtedy, będzie potrzeba, całych pozostałych 4 mil € z tych pozyskanych obecnie 5, ale wiadomo, ze w grudniu po południu, to ich już nie będzie.
Jutro Ci z przyjemnoscią odpiszę na Twój wywód.Dziś jestem za bardzo zmęczony

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując