Wyświetl pojedynczy post
lucekj
Banita

Od: 02.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.08.2010, 22:38
Przeczytałem sobie kilka stron, osoby komentujące mecz prezentują podobny poziom do naszych piłkarzy, tylko tyle, że oni grają (kopią) a wy piszecie bzdury.

Mecz ogólnie DNO, do przewidzenia zresztą, typowałem remis przed spotkaniem a tu miła niespodzianka.

Zdecydowanie najlepszy Małecki, Diaz bardzo ofiarnie i z poświęceniem, jak dla mnie zdecydowanie najlepszy w obronie

Cikos-- w obronie tragedia, od Alvareza moze sie duzo uczyc, co akcja jego strona w 1 polowie to zagrozenie, chyba wszystkie dosrodkowania przechodzily + krycie na radar, masakra, od lat był Baszczynski potem epizod Alvareza, jesli chodzi o gre obronna to Cikos moze sie od nich duzo uczyc.

Najslabsi: BOGUSKI, Piotrek Brozek, BUNOZA!!!

Rafał gra jak panienka, zreszta podobnie jak w ostatnim meczu, zero techniki, przyjecie, odebranie zero. Ostatnia sytuacja gdzie za mocno wypuścił (lub próbował przyjąć) masakra!
o Piotrku juz duzo napisał 7 Kotów i inni po meczu z Azerami
Bunoza? Komentarz, ktory opisze jego gre bedzie bardzo wymowny-- JOP WRÓĆ!!!

Pawełek kilka kiksow, ale tez kilka dobrych interwencji, ogolnie na plus, przynajmniej ma dodatkowa motywacje w postaci Jovanica i to chyba procentuje.

Żurawski nie miał podań, wiec nawet Villa nic by nie poradził.

Rios nie zagrał zapewne z racji tego iz mial dlugi wyjazd, nie bylo go na ostatnich treningach wiec to chyba zrozumiale, poza tym nie macie pojecia co oznacza podroz na drugi kontynent + zmiany strefy czasowej, ale ok, gimnazjalisci wiedza lepiej.

Jakby wynik był pewny 2,3 brami przewagi to pewnei dostalby z 15 minut ALE wszyscy szczali po gaciach wiec wpuszczenia WILKA zrozumiałe i jakze LOGICZNE.
Odpowiedz cytując