Wyświetl pojedynczy post
RAF
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.08.2010, 21:39
Kulawik o Boguskim: Powiedziałem przed meczem Rafałowi, że widzę u niego regres. Wcześniej wykorzystywał sytuacje, które sobie stwarzał, teraz oraz na treningach nie umie tego zrobić. Potrzebuje więcej czasu. <szok>

Ludzie nie miejcie pretensji do polskich pilkarzy, oni nie sa slabi.... oni po prostu maja DEBILNYCH trenerow. Polski trener, czlowiek, ktory trenuje mlodziez, ma juz prawie licencje UEFA PRO widzi ze zawodnik jest slaby (nawet na TRENINGACH) wpuszcza go w spotkaniu w ktorym druzynie nie idzie, potrzebuje wzmocnienia. Po czym tenze zawodnik kaleczy gre, nie strzela setek, nie przyjmuje pilki........ Ja jestem w szoku naprawde... zrozumialbym gdyby Boguskiemu nie wychodzilo w meczach ale zeby na treningach byl tym "innym, lepszym Boguskim" to wtedy trener go wystawia na przelamanie.... To moge pojac... Dzis o malo co nie stracilimy PRZEZ tych dwoch "pseudo zawodowcow - Kulawika i Boguskiego - zwyciestwa (powinno byc 3-0, tyle okazji mial Boguski). Tutaj potrzebny jest nie tylko 1. trener ale caly sztab: pierwszy, drugi, od mlodziezy, etc. etc. I Kulawika wywalic z p...u. W kazdej, innej lidze jakby - znajacy sie na pilce prezes - przeczytal to to wypier...liby na zbity pysk takiego trenera. Jak mozna ryzykowac tak w meczu ligowym, o punkty, kiedy wynik wisi na wlosu - MAJAC CALA LAWKE PILKARZY OFENSYWNYCH!!!

Polscy trenerzy to dno. Myslalem ze Ci starzy, mlodzi z licencja UEFA PRO tez.... Zatrudnic caly sztab, a Kulawika wytransferowac w p....u.

I tylko tej biednej Wisly zal.......
Ostatnio edytowane przez RAF : 08.08.2010 o godz. 21:58.
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
Odpowiedz cytując