Wyświetl pojedynczy post
masterlag
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.08.2010, 20:46
snyrting napisał(a):Wyświetl post
Dla mnie przerażające jest to, że taki trener jak pan Kulawik zajmuje się naszą młodzieżą...

Mam nadzieję, że wraz z budową prawdziwego sztabu szkoleniowego ktoś się tym panem zajmie.
Rozwiń myśl, tzn. z twojego pktu widzenia: przerażające czyli dobrze, że się zajmuje Kulawik młodzieżą czy źle?

Tak zawsze się śmialiście z Pawełka, a gloryfikowaliście niemal od razu Jovanica, a tu proszę: jest Mario i jest 0 z tyłu.
Boguski- jeb. jeb. jeb. Na trybuny następnym razem, bo musi chłopak [JUŻ!?!] odpocząć...
Małecki- fajnie, że gol, ale Patrycze pamiętaj, że coś takiego to i mój dziadzio by trafił Szkoda, że nie strzelił górą tej piłki co któryś tam Arkowiec wybił z bramki, noi ta sytuacja z Witkowskim. Ogólnie, to choć z głową ma jeszcze problemy (sorry, ale niestety) to jest bodaj jedyny piłkarz, który chce grać w Wiśle, widać to i się stara. Byleby tak dalej i może by tak swoich kumpli z drużyny potrząsnął...

Dobrze, że są 3 pkty, ale to tylko Arka, to tylko pierwszy mecz, a i z*****i już dużo i mogą jeszcze więcej.

PS. Nowe przyśpiewki nam doszły?
Krakowska Wiślaczka!
Odpowiedz cytując