Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.08.2010, 12:51
Buziek_LG napisał(a):Wyświetl post
Ja na waszym miejscu bardziej wartościowałbym Wojciechowskiego. Jak będzie chciał zrobić z Polonii klub masowy to on go zrobi. Dopłaci do biletów, rozda w okolicznych firmach, w szkołach, w urzędach pracy darmowe bilety(co z resztą już chyba robi). Kupi gwiazdkę pokroju Roberto Carlosa czy innego Zidana i zrobi z Polonii klub na którego mecze przyjdzie kilkadziesiąt tyś pikników. W mieście wielkości Warszawy to wcale nie byłoby takie trudne. Mimo iż obecnie spotkać w Wawie polonistę jest równie trudno co arkowca w Sopocie.

to jest odpowiedz dla legion18 i kreseq
Bzdura. Wojciechowski jak nie zdobedzie teraz MP to zrobi takie wietrzenie KLUBU ( nie tylko szatni ) ze zaden normalny zawodnik, dla ktorego nie tylko kasa sie liczy nie wejdzie nawet na stadion. Pracownicy zas beda bali sie podjac prace bo z czlowiekiem pokroju Wojciechowskiego moze byc roznie. Kto sledzil jego "kariere" na polu inwestowania w pilke, ten wie doskonale o czym mowie.
Rozda bilety? Niech rozdaje. Watpie by akcja przezut miala szanse. W tej chwili sa takie dysproporcje w ilosci kibicow, ze ktos przechodzacy na Polonie musialby sie chyba wyprowadzic z miejsca dotychczasowego zamieszkania.
Juz widze ten boom na Polonie w szkolach i firmach

W miescie pokroju Warszawy jest garstka kibicow Polonii, dosc duzo kibicow Legii, i reszta ktora ma wyjebane na kluby ze stolicy bo przyjechala tylko pracowac i robic hajs.

Pablo84 - Nie wiem czym oni sie kieruja Niektorzy juz wiedza kto i co... jasnowidz i wrozka.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując