|
Cieszy mnie , że tylko trener zagraniczny wchodzi w gre . Bogdan Basałaj ma u mnie osobiście naprawde duzy kredyt zaufania i odpadnięcie klubu z Azerami tego nie zmieniło .
Jeśli polskie drużyny siatkarskie , koszykarskie mogą odnosić sukcesy z trenerami zagranicznymi to niby czemu nie piłkarskie ? Taki kierunek nie powinien dziwić i jest jak najbardziej odpowiedni . Oczywiście mówiąc 'zagraniczny ' nie ma m na myśli szkoleniowców przeciętnych , skażonych polska piłka jak Okuka , Radolsky i inni .
Kandydatura przekrętu sportowego , czyli H. Larsson to na pewno s-f , chociaz własnie taki szkoleniowców poszukujemy . Znane nazwisko , na początku kariery szkoleniowej z ogromnym doświadczeniem piłkarskim wziętym z najlepszych lig świata , mocny charakter który nie da sobie wejść na głowe . Nie spodziewajmy sie trenera ze 'świezymi ' sukcesami bo tacy do nas nie przyjdą , mam tez nadzieję że nie przyjdzie do nas przebrzmiały trener po 60 . Trener który do nas przyjdzie musi mieć ogromną motywacje do pracy , bo tylko to zagwarantuje że nie ucieknie od nas po pół roku . Osobiście byłbym za powrotem Dana , ale to również s-f ;]
|