Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
jabadabaryba
Senior Member

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.08.2010, 00:29
Okey, ale jeśli weźmiemy pod uwagę że każdy z graczy zacznie grać na 100% swoich możliwości to Brożek bije Sobiecha na łeb, na szyję. Smolarek grający na 100%, okey zgodzę się z Tobą będzie wielką gwiazdą ligi. obrona? prawdopodobnie Lech, chociaż nie wiem co z Bosackim, nie wiem co pokaże Chavez, w Warszawie trzeba poczekać na powrót Astiza i Choto. Dobrze, nie chcę spekulować co to Vrdoljaka i Cabrala, ale po dzisiejszym meczu w wykonaniu tego pierwszego to chłop biega, szarpie i rwie nie miłosiernie, natomiast mecze w wykonaniu Cabrala widziałem pare i też mogę śmiało powiedzieć że miałby miejsce w każdej drużynie z naszej ligi. Tylko dzisiaj siadł jakoś tak szybko, zresztą jak i cała Legia.

Ale niema wątpliwości, to są nasze spekulacje, dajmy pograć zespołom parę kolejek. Bo na razie Wisła wg mnie jest przygotowana źle przez Kasperczaka, Legia zaczęła ładnie z Arsenalem potem siadła, ale mecz meczowi nie równy, ten był o tzw pietruszkę, natomiast Lech zawiódł na całej linii w meczu z Widzewem. A skoro jesteśmy przy tym meczu, to też pierwsze przebłyski Rudnevsa, sam jestem ciekaw jak się zaprezentuje, bramka niczego sobie
Odpowiedz cytując