pablo92TSW napisał(a):

|
Widzę, że forumowi malkontenci już skreślili Bunozę po jednym meczu. Po meczu, w którym nie było szans na to, żeby dobrze się rozumiał z kolegami z zespołu. Po meczu, w którym wszyscy zagrali na tym poziomie co on... Po meczu, w którym bądź co bądź mógł odczuwać tremę.
|
Nikt go nie skreśla po pierwszym meczu, ale Ty też nie pisz nieprawdy w żywe oczy (cytuje) "
Po meczu, w którym wszyscy zagrali na tym poziomie co on" - gówno prawda. Zagrał dużo gorzej od większości kolegów w pierwszym meczu i do tego dostał czerwień. Zagrał wyjątkowo badziewnie z Karabachem i powinien pokazać w meczu z Arką i w następnych, że pieniądze wydanie na niego nie są pieniędzmi wywalonymi w błoto. Będzie miał jutro okazje.
PS
Gdybym nie wiedział że Bunoza gra w młodzieżówce Bośniackiej i kosztował 400 tysięcy euro po tym meczu pomyśłałbym że to junior z ME. Jop przy nim to mistrz

Takie miałem wrażenie, pewnie niestety nie tylko ja. Dlatego jak coś gość potrafi, musi to pokazać. Ja go nie skreślam, ale wejście miał najgorsze z możliwych.