Wyświetl pojedynczy post
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.08.2010, 20:05. Dyskusje, propozycje - konkurs o Wiśle
Witam, wszystkich uczestników konkursu i nie tylko.
Mam dla Was propozycję, którą zaproponował mi użytkownik Ofsajd, znacznie ułatwiającą prowadzenie i zliczanie punktów.

Mianowicie, padła propozycja abyśmy swoje typy na spotkania z udziałem Wisły Kraków, oddawali na innej stronie, na którym będziemy tylko i wyłącznie typowali składy na tej samej zasadzie co teraz.
Chodzi o to, że w najbliższych dniach, przedstawiona zostanie wam stronka, na której będzie mogli się zalogować i oddać swoje typy na spotkania( na tych samych zasadach co na forum).

Zmiana polega na tym, że to system będzie liczył punkty i podawał statystyki, końcowe tabele itp rzeczy. Będzie to przebiegało szybko i sprawnie.

Zapraszam Was do dyskusji na ten temat, bo to Wy tworzycie konkurs i to o Wasz głos się tutaj najbardziej liczy

Poszukiwany jest także grafik, który zająłby się grafiką strony.
Wszelkie informację, pytania i cała dyskusja w tym temacie.

Moderatorów proszę o nie zamykanie tematu
Powód: powód
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 08.08.2010 o godz. 12:28.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując