Wyświetl pojedynczy post
kot
Senior Member

Od: 04.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.08.2010, 14:26
7 kotów napisał(a):Wyświetl post
Ksperczak podal sie do dymisji, bo wszyscy tego od niego oczekiwali.
Wszyscy tez oczekuja wyciagniecia konsekwencji z pilkarzy, ktorzy byli sprawcami tego blamazu.
Miejcie honor i usuncie sie z druzyny. Panowie Boguski, Lobodzinski, Kowalski, Piotr Brozek, Jirsak - nie zaslugujecie aby ubierac koszulke Wisly.
Rzadam od sterujacych klubem ukarania pilkarzy za katasrofalna postawe w meczach pucharowych. Potraficie tylko gnoic trenerow, pozstawiajac pilkarskie miernoty w przeswiadczeniu ze sa nietykalni, nawet jak s*******a sezon jeszcze przed startem. Nie interesuja mnie kary finansowe po 10tys zlotych, chce i rzadam usuniecia z klubu winnych.
Nie chce ogladac pilkarzy ktrorzy swoimi wystepami hanbia ta druzyne.
Mam dosc zmanierowanego gwaizdroa Brozka, co do ktorego mam mocne podejrzenia o dywersje i sabotowanie klubu.
Mam dosc beznadziejnosci i bylejakosci Lobodzinskiego, mam dosc tchorzostwa i miekkosci Boguskiego i Jirsaka.
Wynocha z Wisly.

Wasza obecnosc w klubie to policzek w twarz legend Wisly.

Jestescie zalosne pierdoły.

PS. Kula - miej jaja i odsun chociaz na ten mecz od zespolu te miernoty bez honoru.

Brawo 7 kotów. Popieram w całości. Dość tego kiczu boiskowego.

Stawiam dodatkowo od siebie test-warunek Basałajowi i Cupiałowi na sprawdzenie ich kompetencji, co do stworzenia lepszej przyszłosci Wisły.

Najłatwiej jest rzucić hasła o restrukturyzacji klubu i tym pdobnych pierdołach. Tak było po Tibilisi. I co się stało ? Basałaje z Cupiałem wymiękli i szybciutko się rozmienili na drobne. Zmieniali trenerów, jak chorągiewki, bo tak najłatwiej i najtaniej. A gdy znaleźli z Mielcarskim Dana Petrescu a ten domagał się wymiany polskich panienek i darmowego szrotu zagranicznego, na piłkarzy z jajem i sensem, to szybciutko w zmowie z panienkami boiskowymi, usunęli Petrescu także, żeby wszystkim żyło się łatwiej Niestety dla Wisły i Cupiała także, owszem, żyło się łatwiej, ale brak jakości boiskowej, w*******ił pieniądze Cupiała jeszcze bardziej, nie tylko nadmierną iloscią szrotu zastępczego, ale i brakiem jakiejkolwiek wizji przyszłości..

Jeśli klub nie zamierza zrobić porządku ze szrotem i panienkami piłkarskimi, to niech lepiej da sobie spokój z kolejnym trenerem a`la Petrescu, gdyż znowu Basałaj z Cupiałem wymiękną przed nim i wspólnie z przepłacanymi panienkami boiskowymi, usuną go z klubu, gdy tylko upomni się o obiecywane transfery z jajem.

Dość tych pozorów i obiecanek bez pokrycia pod nazwą "restrukturyzacja" albo przebudowa czy rekultywacja spalonej murawy. Bowiem na tak ogromny, nowy stadion, już tylko czyny mogą przyciągnąć kibiców sukcesu, a prawdziwi kibice, raczej ręki, przełacanym panienkom podawać dalej nie powinni, choćby z powodu zasad ludzi honornych, za jakich się uważają. Nie wyobrażam sobie na nowym stadionie, dalszego ciągu, stada nierozgarniętych panienek, mieniących się facetami, tylko z powodu, pomyłkowych klejnotów w kroku, danych im ze strony Boga oraz nieuzasadnionego majątku, becalowanego im ze strony Cupiała. Albo ostatecznie, Cupiała stać na fachowców, albo tani kowboje obeżrą go z kasy i honoru, do gołej dupy. Niech piłkarscy kowboje nie straszą, że jak im Wisła znowu podskoczy, to mistrza już nie zobaczy, bo Wisła to taki klub, który w/g samego Cupiała, ligę powinien wygrywać seryjnie, ale musi wreszcie grać coś w pucharach, żeby Wisła mogła się rozwijać i sama na siebie zarabiać.

Na drzwiach szatni nowego stadionu piłkarzy Wisły, powinien wisieć znak zakazu wstępu kowbojom piłkarskim i śmierdzącym leniom.

Ps. Jeśli nie kolejni trenerzy, to kto w Wiśle od kilku lat odpowiada, za kondycję i przygotowanie fizyczne do pucharów i sezonu, a także za zdrowie piłkarzy Bahr i kto jeszcze Kto toleruje obciążenia fizyczne, zamiast piłkarskie, to a`la fitnes dla kobiet
Pamiętam także, że dawno temu zwolniono lekarza klubowego i o nowym nic nie słyszałem. Natomiast ostatnio słyszałem o kucharzu dla naszych damskich gwiazdeczek, nawet w Azerbejdżanie.
Ostatnio edytowane przez kot : 07.08.2010 o godz. 15:28.
Nie ma rzeczy niemożliwych.