Wyświetl pojedynczy post
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.08.2010, 12:38
Przypominam, że typy na mecz WISŁA KRAKÓW - ARKA GDYNIA ODDAJEMY/EDYTUJEMY DO DZIŚ DO GODZINY 23:59.

Bardzo proszę, o to aby uważnie przeglądać temat z typami, ponieważ nie pierwszy raz zdarza się sytuacja, że ktoś oddaje 2 razy typy na to samo spotkanie, jeżeli nie jesteś pewny czy oddałeś swój typ to lepiej sprawdź a nie oddawaj jeszcze raz bo to wprowadza, mały nie porządek w temacie i trochę rozbija liczenie.

Jak pewnie, co niektórzy zauważyli, mogą się im nie zgadzać punkty za ostatnie spotkanie, ze względu na podawanie skrótów nazwisk zawodników- w regulaminie zaznaczone jest wyraźnie, że takie zdrobnienia nie będą liczone.

Prośba także do uczestników, którzy pierwszy raz typują mecz aby w swoim poście zaznaczyli, że to ich pierwszy typ- to też mi trochę ułatwi liczenie i szybsze sporządzanie tabeli. Np. na początku lub na końcu posta - N lub NOWY

Jak widać z meczu na mecz jest coraz więcej osób i coraz więcej liczenia. Proszę też o sprawdzanie swoich punktów, bo przy takiej liczbie osób mogłem się pomylić, zdarza się, proszę także o wyrozumiałość, wiem że w poprzednich sezonach tabele pojawiały się zaraz po meczu ale w związku z takim obłożeniem i własnymi obowiązkami czasem następuje lekkie opóźnienie.

Dziękuje i pozdrawiam.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.