Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.08.2010, 23:14
Dniepr...to tak z klasa niżej niż wielki duet na Ukrainie.W zeszłej rundzie przegrali nawet z byłbym zespołem Jovanicia 2-1 by u siebie wygrać 2-0.Szału nie robią ale na 'rozpędzoną' lodówkę z Wronek powinni spokojnie styknąć.
Tak więc sierpień i znów po zawodach.

Podsumowując nasze występy to jest to po prostu kpina i wstyd niesamowity.8 meczów - 7 w*******i.

Ruch nawet sztycha nie zrobił a liga Austriacka nam odskoczyła totalnie.W tym roku 4 drużyny i wszystkie grają dalej.
Jaga ,jedyni którzy wstydu nie przynieśli ale bez przesady..odpadli więc chwalić nie ma za co
Amika , wydawało się po pierwszym meczu że ma realne szanse bo Sparta w ogromnym dołku - nic z tego, nawet słaba Sparta to za wysokie progi

No i my...ciężko coś napisać bo jak czułem w kościach że odpadniemy z Azerami(jeszcze przed pierwszym meczem), to takiego rewanżu w życiu sobie nie wyobrażałem.

Takie w*******e to dostawaliśmy z Barceloną czy Porto.To już wcześniejszy mecz z Barcą, z Realem czy Anderlechtem wyglądały lepiej.
Pojechali z nami jak nie powiem z czym.Jeśli chodzi o styl to Valerenga,Dinamo i Levadia to mały pikus - tam mecze były wyrównane, tu to była jedna wielka rzeźnia i ja osobiście jestem w****iony że byli syci już w przerwie a grajki to powinny im jeszcze zgrzewkę czegoś dobrego za to kupić bo gdyby chcieli to mógł to być jeden z największych pogromów polskich drużyn w historii

ps i jak dla mnie nawet z Marcelo i Głowa to byśmy odpadli - nie w takim stylu - pewnie podobnie jak z Levadią ale to w sumie bez różnicy.nie da się wygrać meczu jak wszyscy od linii środkowej kopią się po czole a jak ci na swojej połowie zaczynają się kopać to próbkę jak to wygląda, dostaliśmy w czwartek.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 06.08.2010 o godz. 23:22.
Odpowiedz cytując