Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
sevenheaven
Senior Member

Od: 12.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.08.2010, 22:55
Cytat:
Kurcze, Smolarek bez formy wszedl sobie na 15 minut i i tak bylo widac, ze jest z innej bajki.

Tak sobie pomyslalem, ze jesli jakas Polska druzyna ma kiedys porzadnie zaatakowac Lige Mistrzow to moze to jest wlasnie Polonia Wojciechowskiego (nie mowie tu o grze oczywiscie, ale mysle, ze gosc nakręcony po ewentualnym tytule nie poskąpiłby kasy w najwazniejszym momencie jak to zrobili Cupiał czy teraz Rutkowski).
Podpisuje się pod tym obiema nogami ..
tylko krótko widzący nie doceniają smolarka, wystarczy, że wróci do normalnej formy fizycznej ( 1-2 miesiące ) i jego gra będzie wyglądała jak nie z tej bajki ( ligii ) koleś przewyższa klasą innych nawet bez formy .. wszedł na ponad 15 minut, ale nie wiem czy jakieś podanie miał niecelne ? bo ja nie zauwazyłem, a szarpnąć to on potrafi ..

wystarczyło wydać 400 k na kontrakt i mielibyśmy gotowego napastnika/skrzydłowego nawet na walkę o LM, teraz mi powiedzcie czy za 200 k transferu ( 200 kontrakt ) znajdziecie kogoś o takiej klasie jak Ebi ? w dodatku nie potrzebuje aklimatyzacji .. za milion euro ciężko byłoby znaleźć, a i tak nie wiadomo, czy wypali ..

co do części 2 to Wojciechowski nie patrzy na Polonię w celach zarobkowych, on wie, że na piłce ciężko zarobić, ma marzenia, pasję, myślę, że jakby miał szansę i mógłby przejść do "historii" po latach osuchy to targnąłby się na wydanie paru $$$

bardzo żałuję, że nie zainteresowaliśmy się Lewandowskim, który byl do wyciągnięcia za darmo, z calym szacunkiem dla Arka i Marcelo, ale wg mnie nie jest gorszy od tej dwójki, a doświadczenie ma ogromne, przydałby się w defensywie ..
Ostatnio edytowane przez sevenheaven : 06.08.2010 o godz. 23:00.
Odpowiedz cytując