Wyświetl pojedynczy post
prober
Senior Member

Od: 08.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.08.2010, 22:29
Wisła przegrała w ciągu ostatnich 14 miesięcy absolutnie wszystko co najcenniejsze, choć i tak jest wciąż czołową siłą piłkarską w Polsce, z potencjałem wywalczenia MP i sukcesu w pucharach 2011/12. Rozumiem rozczarowanie, ale... niektórzy oszaleli! W kółko przewijają się tylko hardwork, dyscyplina, zero tolerancji, zero litości, twardy rygor.
Ludzie, to jest piłka nożna, a nie koszary wojskowe i utrzymywanie w ryzach typów z Parszywej Dwunastki. Sukces to nie jest zbiór trzech złotych zasad. Ambicja, zaangażowanie na boisku, dokładne podania, wysoka forma i dobra gra - wszystko to nie jest w prostej linii skutek zasiadania na ławce terminatora, który motywuje zawodników wizją zrobienia horroru w szatni w przypadku niepowodzenia...

minigaleria forumowych wynalazków językowych (zbieram kolejne!): Balon, Balonik, Dzida, Dziwnie spokojny, I tyle w tym temacie, Kicha, Miałem przeczucie, Na pałę, Napinka, Nie mam pytań, Oddychać rękawami, Padaka, Pan Basałaj, Pan Cupiał, Parch, Piach, Przypał, Siara, Szrot, Wspomnicie moje słowa