Wyświetl pojedynczy post
VanBasten
Senior Member

Od: 06.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.08.2010, 21:08
A ja się tak zastanawiam nad tym Kulawikiem .Bo to że Basałaj mówi :jeszcze nie teraz to tylko rozwiązanie tymczasowe....to nic nie znaczy .Jak wiadomo prowizorki sa najtrwalsze A tak serio ....zobaczymy co Kulawik pokaże w tych meczach w których będzie miał okazje Wisłę poprowadzić .Osobiście jestem zwolennikiem zatrudniania w klubie ludzi , którzy z Wisłą są związani i mają wiślackie serca . Nie podoba mi się to że większość z nich jedyne co od klubu uzyskała to ....zakaz wstepu na stadion . Kulawik jest młody ambitny i inteligentny .Piłkarz był z niego średni ale serce na boisku zawsze zostawiał !!! Jest blisko licencji Pro czyli wiedzę musi mieć i mam nadzieję , że jest bliżej nowoczesego furbolu niż był Kasperczak .Inna sprawa czy poradzi sobie z naszymi gwiazdkami i czy będzie potrafił teorię przenieść na boisko . Ale uważam że warto spróbować tymbardziej że zdaję się , że i tak nie ma innego wyjścia W gadanie Basałaja , że szukają trenera od dzisaj nie wierzę . Ale nie mógł powiedzieć nic innego skoro tydzień temu zapewniał ze posada trenera nie jest zagrożona . Dlatego to ponoć Kasper podał się do dymisji a nie został wywalony Gdyby go wywalili to znaczy że prezes kłamał a tak sam odszedł . więc po kłopocie .Kilka miłych słow na pożeganie i pozory przywoitości zostały zachowane Na plus moża zaliczyć fakt że w Wiśle chyba zaczyna się doceniać dyplomacje i zachowanie pozorów normalności . Generalnie prawda jest taka że takie sparwy tak się załatwia na całym świecie .Oby to była pierwsza jaskółka normalności .