Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.08.2010, 19:34
jova napisał(a):Wyświetl post
Nie spodziewam się za to ruchu logicznego - zatrudnienia doświadczonego, zagranicznego trenera, który z niejednego pieca chleb jadł. Gdyby to zależało ode mnie, to szukalibyśmy trenera spośród europejczyków, którzy prowadzili egzotyczne zespoły (np. jakąś afrykańską reprezentację). Takiego drugiego Leo, którego nie odstraszyłyby polskie warunki pracy.
No czyli jesteś za tym by kolejnego dziadka zatrudnić któremu nic się już kompletnie nie chce.Oni właśnie są na etapie jeżdżenia od jednego tubylewa do drugiego a prawdziwy zespół to prowadzili w zeszłym wieku
Jeśli to ma być ktoś taki to po cholerę wywalano Kasperczaka?

Zresztą ja uważam że podniecanie się trenerem nie ma żadnego sensu - kto by nie przyszedł to i tak nic nie zrobi.
Tu musi się w pierwszej kolejności spotkać Basałaj z Cupiałem i ustalić w jakim to wszystko kierunku ma iść.
Wiadomo że z tej mąki(Jirsak,Sobol,Brożki,Kirm,Łobo,Małecki,Boguski ) - mąki nie będzie i zrobi tego nawet Mourinho więc najważniejszy jest plan co zrobić z nimi i skąd wziąć gości co potrafią prosto piłkę kopnąć bo do tej drużyny tak jak pisałem ,to najwyżej jakiś koleś z 2 ligi szkockiej by się nadawał - każdy inny połamie sobie na nich zęby.
Generalnie im droższy trener tym kasa bardziej wywalona w błoto

Dlatego na dziś jestem za Kulawikiem.Jak będzie jakiś pomysł co z grajkami zrobić to można i o trenera się postarać.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 06.08.2010 o godz. 19:38.