Wyświetl pojedynczy post
Zwitter
Senior Member

Od: 04.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.08.2010, 19:12
Ja nie rozumiem tego jak prezydent Krakowa może tak bez żadnych konsekwencji robić w hu** Wisłę i wszystkich jej kibiców. Przecież to się w głowie nie mieści. Stadion od początku jest źle budowany, baa nawet projekt jest zły i przestarzały a mimo wszystko zaczęto budowę. Trybuny za bramkami za długie, a przecież można było je zrobić węższe a wyższe i nie mówcie mi, że stadion na początku miał być budowany na 25 tys. czy coś takiego bo to nie ma nic do rzeczy, odległość trybun wzdłuż boiska i tak byłaby taka jaka jest. Ale już mniejsza o to, jak zaczęto budować było już za późno. Jak zaczęto budowę nowych C i A/B to się jaja zaczęły. Cały stadion miał być gotowy na CZERWIEC 2010, mamy sierpień a prac jeszcze w brud. Do wykończenia D i nie wiadomo ile prac we wnętrzu A/B. Nie wiem czy się na listopad wyrobią. Pewnie znów będzie opóźnienie. Osobiście nie chce mi się wierzyć w dokończenie D, niby dlaczego mają to robić we wrześniu? Nie można teraz? Bo co, za gorąco czy jak? Od kiedy mieli pracować na trzy zmiany, od maja? Powinni pracować 24h przy wykończeniu wnętrz A/B, przecież tam jest masa roboty a dopiero ścianki stawiają. Pamiętacie ile wykańczali nową C? Mają się wyrobić ze wszystkim na listopad? Ja w to nie wierzę.
Odpowiedz cytując