Witam. Tydzien temu dostalem bana za to ze nazwalem pokemonami osoby piszace w temacie "Wisła Kraków w Lidze Europejskiej 10/11", ktorzy udzielali sie w trakcie meczu. Na dodatek w uzasadnieniu moderator napisal "w domu sobie wyzywaj ludzi od pokemonow" (prosze jaka kultura osobista. Ja nazwalem kogos od pokemonow to zasluguje na bana bo nie wiem napisalem nieprawde? Obrazilem kogos? A moderator tak sie odnosi do mnie i co wolno mu? Pozostawiam to bez komentarza)
Aby udowodnic ze sie nie mylilem pozwolilem sobie wyciac kilkanascie cytatow z dwoch stron wczorajszego tematu meczowego. Wszystkie posty byly pisane w trakcie trwania meczu lub w przerwie meczu
Cytat:
|
"Wystarczy polowa skladu Karabachu i bedziemy w lidze niezwyciezeni przez nastepnych kilka lat."
|
Cytat:
|
"K...a Boguski masakra!!! Henio woooooooooooonnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!"
|
Cytat:
|
"Boguski w tym meczu to jakaś żenada, i Kasperczak razem z nim"
|
Cytat:
|
"Mamaliyew wszedł, noto dziękuje"
|
Cytat:
|
"Ja sie z nimi chetnie zamienie - bede biegal po boisku za tyle co oni maja za gre i lepiej sie spisze a oni niech zapierdzielaja w okopy tak jak piłkarze Korei Polnocnej po MS - pewnie słyszeliscie "
|
No to sie zamien. Zostan zawodowym pilkarzem i zarabiaj tyle co oni. To ze sa patalachami to nie znaczy ze lepiej od nicj spisalby sie zespol z I czy 22 ligi. Cala polska pilka to bagno
Cytat:
|
"co ten Sobol robi... co piłka to zwalnia i traci.. ehh szkoda słów..."
|
Cytat:
|
"3:2... mozna było wczesniej"
|
hehehe ale fajny komentarz
a przepraszam to jest relacja live czy jakis czat. Rozumiem ze ktos sledzi przebieg meczu w dziale meczowym na forum i to dla niego pisanie 0:1, 0:2, 0:3, 1:3, 2:3
Cytat:
|
"Smiech, Śmiech a nie akcja."
|
Cytat:
"Jakby tego nie trafił ...."
|
...
Cytat:
|
"****a jebany kasperczak ciul co on wyprawia a boguski dalej gra ****a frajer jebany"
|
a to ch.., chamy, skur...y!!
Cytat:
|
"Żuraw znowu w środek DD"
|
Cytat:
|
"Ależ zaszarżował Boguski"
|
no
Cytat:
|
"Boguski znowu sie nie popisał"
|
fajna relacja. Lepiej czytac watek meczowy niz ogladac mecz bo wiecej sie z niego mozna dowiedziec.
Dzis powiedzmy polowa tekstow to byly teksty pokemonow. Dzialo sie tak dlatego ze na forum pewnie hasalo jednak kilkanascie osob ze zdrowym rozsadkiem, ktore na mecze Wisly chodza a nie sledza je przed monitorem jak ta czesc pokemonow sprzed tygodnia. Wczoraj wiadomo na meczu mogli byc nieliczni i dlatego ta proporcja miedzy tekstami pokemonow i normalnych osob byla zaburzona. W normalny dniu meczu tych madrzejszych postow jest kilka a setki sa postow bezsensownych.
Czy wiec mylilem sie nazywac czesc uzytkownikow pokemonami? Czy tak to zabolalo moderatora?
Ale mam sposob jak ominac ten problem. Na czas meczu dzial meczowym a nawet cale forum powinno byc zamkniete i nie powinien byc na nim napisany zaden post. Forum kibicow Wisly Krakow to forum kibicow a nie hodowcow rybek wiec wniosek z tego taki ze mecz rzecz swieta i w trakcie trwania meczu z czystej przyzwoitosci nie powinien sie na nim pojawic zaden post. Nie ma sie czym chwalic ze nie jest sie na meczu, nie ma co pisac na forum jak gra Twoja druzyna, tylko lepiej sie skupic na meczu a napisac cos po ochlonieciu.
Ale moze to nie jest forum kibicow WIsly Krakow tylko forum pokemonow z Wisly Krakow? Bo patrzac na posty ktore sa pisane w trakcie meczu to pisza je dzieciaki ktore sie zagrzaly bo Wisla gra slabo, i po co to pisac? Po co to czytac? Po co pozwalac zeby taka sytuacja miala miejsce co tydzien?
No to tyle ode mnie, chyba kazdy rozumie o co mniej wiecej mi chodzi. Moge dostac bana, moge sie na tym forum nie wypowiadac tylko posze zeby moderator przyznal sie do winy i zeby ktos odpowiedzialny za to forum napisal czy mam racje czy jednak forum jest po to zeby nie isc na mecz, siedziec na nim i komentowac live kazda minute meczu, pisac ze Łobo to chu., pisac ze Boguski to lamaga itp. Prosze o jakas sensowna odpowiedz, no chyba ze znowu zostane zbnowany bo napisalem cos niewygodnego ;/