Wyświetl pojedynczy post
arrosmay
Senior Member

Od: 03.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.08.2010, 07:38
Mar85 napisał(a):Wyświetl post
Dla mnie samo zwolnienie Kasperczaka nic nie da...czy to nie jest odpowiedz...Petrescu-Iraklis, Skorża- Levadia, Kasperczak- Tibilisi, teraz Karabach...winni są piłkarzę i od nich powinno zacząć...pensje w dół, a niektórzy jak Boguski, Kowalski do rezerw...to nie jest przypadek...tu nawet Murinho nie pomoże bo jak im się trenować nie chce, głupie uśmieszki...to mają być piłkarze...jaja sobie robią...dla mnie zesłać paru do rezerw i obciąc pensje potem zmienić szkoleniowca....można przegrać ale nie tak...jak widziałem jakie bramki wczoraj tracimy to jest parodia...Kowalski dwa błędy, łapie się za głowę, przegrywa pojedynki w powietrzu, a reszta kopaczy patrzy się jak nas robią prostopadłymi podaniami...brak walki i zaangażowania to są istne leszcze...po Levadii trzeba było wywalić ich ale po co....dodatkowo obronę rozwalić i mówić że wszystkiemu winien Kasperczak
Murinho nie pomoże, bo nie ma kogoś takiego jak Murinho. Nauczcie się Mourinho!
Co do Kasperczak to jest za zwolnieniem go, ale w przypadku zatrudnienia kogoś zza granicy myślę, że przydałby się jakiś Polak w sztabie, który pozwoliły temu obcokrajowcowi wszystko ogarnąć.