Wyświetl pojedynczy post
KacpiTSW
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.08.2010, 01:22
kha1 napisał(a):Wyświetl post
I to jest właśnie najsmutniejsze myślenie Polaka. "Odpadliśmy z pucharów? Aj to nic, zagramy sobie w Ekstraklasie". Aż krew mnie zalewa gdy czytam takie posty. Jeśli ktokolwiek z nas uważa, że Wisła może się zrewanżować teraz w lidze to drwi z nas wszystkich, śmieje się w otwarte oczy! Klub któremu kibicujemy wiele lat (a niektórzy pół swojego życia!) przegrywa w hańbiący sposób i odpada kolejny raz z pucharów! Pokazuje brak ambicji, złą myśl szkoleniową, zero chęci i umiejętności, a mimo wszystko otrzymuje ogromne pieniądze i ba! Domaga się jeszcze większych!
Niestety kolego nie pierwszy i ostatni raz. Zmiana trenera by się przydała - tylko czy jest sens zatrudniać nowego trenera na dwie godziny przed meczem ligowym?

Tak jak napisałem, nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem. Co My kibice możemy zrobić? Nic i to jest właśnie to... to co każdy kibic przeżywa najbardziej, pozostaje nam tylko godnie reprezentować nasz klub na trybunach i nawet na dobre i na złe być z nim do końca! To jest nasz "psi" obowiązek! Przynajmniej takie jest moje myślenie. Nie każdy z nas przypomni sobie co śpiewamy... "Czy wygrywasz czy nie ZAWSZE JA KOCHAM CIĘ! W SERCU MOIM WISŁA! I NA DOBRE I NA ZŁE!" Nawet jeśli przegrywamy z drużyną, o której większość z nas nie wie, że w ogóle takie coś istnieje. I nie zamierzam tolerować żadnych bojkotów tak jak to sugerował jeden z użytkowników forum (nicku nie pamiętam)! Co więcej - napisał, że każdy kto wybiera się na mecz ze śledziami jest FRAJEREM! Powiedz to wszystkim kibicom, którzy będą obecni w niedzielę na SS, a nie na forum!

Dziękuję, dobranoc.

Sory za OT..........