dj_ibutti napisał(a):

Nie pisałem tego do Ciebie. Tak mi się przypomniało, jak o nim wspomniałeś. Zawsze na tym forum Marka broniłem i teraz mi się śmiać chce jak czytam, jakim to on nie był zawodnikiem z ust tych samych osób, które 2 lata temu pisały "Zieńczuk spierdalaj" itp.
|
Jakim nie był - efektownym. Za to był niesamowicie efektywnym zawodnikiem i samodzielnie wygrał nam kilka meczów ( na przykład de facto wywalczył awans z Mattersburgiem, żeby nie sięgać do jego najlepszego sezonu ).
Ale ma też rację
1q2 - Zieńczuka porównywano z Kosowskim, teraz to on jest punktem odniesienia dla Kirma, Łobo, Piotrka Brożka, a pewnie niedługo i Pajlicia. Marek był bardzo solidny, a nasi obecni "skrzydłowi" to kompletne pomyłki - na ich tle faktycznie staje się on prawdziwą gwiazdą.
Spójrzmy na Jopa - już teraz pojawiają się głosy, że by nam się przydał ( to akurat zapoczątkowałem ja ). A przecież Mariusz nie rozegrał jeszcze żadnego meczu w nowej drużynie...
Nie jest wcale wykluczone, że niedługo będziemy płakać po Diazie, albo Patryku Małeckim oglądając wyczyny naszych paraskrzydłowych.
Wszystko jest względne...
Swoją drogą, ile się tu pokemonów pojawiło...