Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.08.2010, 01:11
dj_ibutti napisał(a):Wyświetl post
Nie pisałem tego do Ciebie. Tak mi się przypomniało, jak o nim wspomniałeś. Zawsze na tym forum Marka broniłem i teraz mi się śmiać chce jak czytam, jakim to on nie był zawodnikiem z ust tych samych osób, które 2 lata temu pisały "Zieńczuk spierdalaj" itp.
Jakim nie był - efektownym. Za to był niesamowicie efektywnym zawodnikiem i samodzielnie wygrał nam kilka meczów ( na przykład de facto wywalczył awans z Mattersburgiem, żeby nie sięgać do jego najlepszego sezonu ).

Ale ma też rację 1q2 - Zieńczuka porównywano z Kosowskim, teraz to on jest punktem odniesienia dla Kirma, Łobo, Piotrka Brożka, a pewnie niedługo i Pajlicia. Marek był bardzo solidny, a nasi obecni "skrzydłowi" to kompletne pomyłki - na ich tle faktycznie staje się on prawdziwą gwiazdą.

Spójrzmy na Jopa - już teraz pojawiają się głosy, że by nam się przydał ( to akurat zapoczątkowałem ja ). A przecież Mariusz nie rozegrał jeszcze żadnego meczu w nowej drużynie...
Nie jest wcale wykluczone, że niedługo będziemy płakać po Diazie, albo Patryku Małeckim oglądając wyczyny naszych paraskrzydłowych.

Wszystko jest względne...

Swoją drogą, ile się tu pokemonów pojawiło...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 06.08.2010 o godz. 01:14.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!