anthony09 napisał(a):

Nie rozumiem jaki ma sens puszczanie takich informacji Kim ty jesteś Zbymak ? Dzieckiem, które chce uświadomić, że może być gwiazdą ? Chcesz się poczuć jak gwiazda ? Nie wierzę, że ktoś z zarządu, z otoczenia Cupiała mógłby taką informację przekazać komuś spoza, przecież to jest strzał w kolano, to jest niezgodne z zasadami, nawet jakbyś wiedział, że chodzi o jakiegoś trenera nowego to nie powinieneś tego upubliczniać! Powinieneś zachować to dla siebie, bo szkodzisz klubowi. Ja rozumiem, że piszesz co jest z Chavezem ale nie powinieneś pisać takich rzeczy! Robi się negatywne zamieszanie wobec klubu, co jednak cieszyłoby takie nazwisko jak Simeone mogłoby przyciągnąć na trybuny. Mogło by przyciągnąć nie tylko na trybuny ale do klubu młodych argentyńczyków, z racji znajomości Diego Simeone.
Ja widzę w klubie tylko trenera młodego, ambitnego, a w klubie więcej Polaków z jajami!
Takich Kulawików, Moskali to ja na trenera nie chce!! W ME powinien trenować ktoś z jajami! Ktoś z bogatą przeszłością, z techniką, z nazwiskiem "Kulawik" to jest coś ale nic szczególnego.
|
taki Kulawik czy Moskal
kim ty jesteś że piszesz takie bzdety

weź się zastanów chłopie