arsfan90 napisał(a):

Oj, oj czyżby Heniek stracił swoich obrońców? Jak napisał element, przecież nie miało być kompromitacji jak za Skorży!
I racja nie bylo takich kompromitacji KASPERCZAK PRZEGRAŁ WSZYSTKO CO MÓGŁ PRZEGRAĆ!!!
Czekam teraz na Wasze WSPANIAŁE OPINIE, wpywpowiedzcie się Wy którzy tak broniliście Kasperczaka!
Aaa teraz będziecie siedzieć cicho?!
K**** szkoda, że dopiero teraz zrozumiałem dlaczego tak wiele osób nie wypowiada się na tym forum pełnym ekspertów którzy NIE ROBIĄ ABSOLUTNIE NIC DLA WISŁY!!! Potraficie tylko krytykowac!
|
Przeczysz sam sobie najpierw sam krytykujesz, a potem piszesz ze wszyscy umieją tylko krytykować.
Co do twojego pytania to napisze tak Skorża był do bani i jak sie okazało Kasperczak też, a wcześniej dziesiątki innych trenerów. W takim razie zastanawia mnie jedno wszyscy nie mieli pojęcia o trenowaniu, czy mamy porostu słabych piłkarzy? Powtarzałem to wiele razy i powtórzę kolejny niech w tej drużynie nie gra żaden polak jeśli maja tak nas reprezentowac jak dzisiaj trzech muszkieterów Sobol, Brożek, Kowalski. Tyle mam do powiedzenia i popieram komentatorów tu nawet Benitez nic nie zdziała do puki będziemy mieli takie podejście .
Jeszcze jedno jak wszyscy co roku wierze że wreszcie coś zaskoczy jednak trzeba wreszcie sobie uświadomić to że jesteśmy zaściankową liga i to my jesteśmy tak zwanymi ogórkami. Wszyscy próbują koloryzować i mówić że jesteśmy lepsi od Azerów tylko trener zły chłopaki bez ambicji itd. Jedna wielka bzdura zarówno my jak i Lech byliśmy od nich w każdym elemencie słabsi i zrozumcie to wreszcie ze polskie kluby jeszcze długie lata nic nie osiągna w europie.