Wyświetl pojedynczy post
blackluk
Senior Member

Od: 12.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.08.2010, 22:30
arsfan90 napisał(a):Wyświetl post
Oj, oj czyżby Heniek stracił swoich obrońców? Jak napisał element, przecież nie miało być kompromitacji jak za Skorży!
I racja nie bylo takich kompromitacji KASPERCZAK PRZEGRAŁ WSZYSTKO CO MÓGŁ PRZEGRAĆ!!!

Czekam teraz na Wasze WSPANIAŁE OPINIE, wpywpowiedzcie się Wy którzy tak broniliście Kasperczaka!

Aaa teraz będziecie siedzieć cicho?!

K**** szkoda, że dopiero teraz zrozumiałem dlaczego tak wiele osób nie wypowiada się na tym forum pełnym ekspertów którzy NIE ROBIĄ ABSOLUTNIE NIC DLA WISŁY!!! Potraficie tylko krytykowac!
Przeczysz sam sobie najpierw sam krytykujesz, a potem piszesz ze wszyscy umieją tylko krytykować.

Co do twojego pytania to napisze tak Skorża był do bani i jak sie okazało Kasperczak też, a wcześniej dziesiątki innych trenerów. W takim razie zastanawia mnie jedno wszyscy nie mieli pojęcia o trenowaniu, czy mamy porostu słabych piłkarzy? Powtarzałem to wiele razy i powtórzę kolejny niech w tej drużynie nie gra żaden polak jeśli maja tak nas reprezentowac jak dzisiaj trzech muszkieterów Sobol, Brożek, Kowalski. Tyle mam do powiedzenia i popieram komentatorów tu nawet Benitez nic nie zdziała do puki będziemy mieli takie podejście .
Jeszcze jedno jak wszyscy co roku wierze że wreszcie coś zaskoczy jednak trzeba wreszcie sobie uświadomić to że jesteśmy zaściankową liga i to my jesteśmy tak zwanymi ogórkami. Wszyscy próbują koloryzować i mówić że jesteśmy lepsi od Azerów tylko trener zły chłopaki bez ambicji itd. Jedna wielka bzdura zarówno my jak i Lech byliśmy od nich w każdym elemencie słabsi i zrozumcie to wreszcie ze polskie kluby jeszcze długie lata nic nie osiągna w europie.
Ostatnio edytowane przez blackluk : 05.08.2010 o godz. 22:35.