Wyświetl pojedynczy post
VanBasten
Senior Member

Od: 06.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.08.2010, 22:29
Jeśli boss teraz zwolni Kaspra to następne pół roku na 100 % zostanie zmarnowane ! NIe jest zwolennikiem Henrego i nie mam zamiaru go bronić bo zawalił ustawienie drużyny i zmiany jakie dokonał .Nie tylko zresztą w tym meczu . Ale to że powiedział iż winni sa piłkarze to mu się chwali . Bo to taki temat tabu u nas w kraju . Zawsze jest winny trener i on dostaje po łbie a piłakrzyki mają to w dupie licząc kasę ze swoich przepłaconych kontraktów i zajmują się zwalnianiem trenerów , którzy im nie pasują ! Czy to wina trenera , że Boguski się potyka o własne nogi ? NIe . Winą trenera byłoby to wtedy kiedy by go wstawił do skłądu mając lepszego zawodnika na ławce . Ale takiego nie ma ! Czy to Wina trenera że taki łabodziński który zarabia 400 tys robi z siebie błazna ? Nie .Ale pewnie trener za to oberwie a taki Łobodziński spokojnie poczeka na nowego terenra i dalej będzie lał na wszystko bo kontrakt już ma i nikt mu nic nie zrobi .Najwyżej nie będzie grał ale kasy mu nie zabiorą .
Jestem za zmianą trenera ....ale nie teraz bo to nie ma sensu . W polsce nie widze też kandydata . Na dobrego zachodniego nas raczej nie stać .Jaki z tego wniosek ? Mieliśmy kilku dobrych trenerów i należalo ich bardziej szanować a nie zwalniać po każdej porażce bo to do niczego nie prowadzi . Ja chciałbym Dana bo co by o nim nie mówić to wtedy Wisła gryzła trawę i zapiepszała przez 90 min . Ja chce Smudę bo to on zbudował namocniejszą Wisłe w historii a laury zebrał Kasperczak , który ich poprowadził po zwolnieniu Franza . Prawdą jest to co się wtedy mówiło : że ta ekipa mogła grać sama albo , że mogła ich prowadzić sprzątaczka.....wyniki i tak byłyby dobre . Lech za Smudy tez grał najładniejszą piłkę . NIestety Frany nie ma szcęścia do prasy i kibiców .Zawsze mu narobią koło dupy i zrobią z niego oszołoma a prawda jest taka że wszędzie gdzie trenował i miał troche czasu potrafił zbudować drużynę z jajami która potrafiła grać w piłkę
Ostatnio edytowane przez VanBasten : 05.08.2010 o godz. 22:36.