Wyświetl pojedynczy post
kha1
Senior Member

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.08.2010, 22:22
KacpiTSW napisał(a):Wyświetl post
przed nami mecz z Arką, który trzeba wygrać i to wysoko. Teraz naszym głównym celem jest Mistrzostwo Polski.
I to jest właśnie najsmutniejsze myślenie Polaka. "Odpadliśmy z pucharów? Aj to nic, zagramy sobie w Ekstraklasie". Aż krew mnie zalewa gdy czytam takie posty. Jeśli ktokolwiek z nas uważa, że Wisła może się zrewanżować teraz w lidze to drwi z nas wszystkich, śmieje się w otwarte oczy! Klub któremu kibicujemy wiele lat (a niektórzy pół swojego życia!) przegrywa w hańbiący sposób i odpada kolejny raz z pucharów! Pokazuje brak ambicji, złą myśl szkoleniową, zero chęci i umiejętności, a mimo wszystko otrzymuje ogromne pieniądze i ba! Domaga się jeszcze większych!

Kasperczak jest tu winny, zagraniczny szkoleniowiec kopnął by każdego w dupę i powiedział "grasz albo lądujesz w ME". Gdybyśmy jednak całość zrzucili tylko na niego bylibyśmy niesprawiedliwi. Ci "grajkowie" którzy są PSEUDO piłkarzami mają nas tak głęboko w dupie, że nie mam zamiaru iść na żaden najbliższy mecz w ramach protestu. Mówcie co chcecie, krytykujcie mnie, dodajcie, że nie pomogę tym nikomu - ale kolejny raz z rzędu nie będę z siebie robił błazna tylko dlatego, że coś kocham. Nie, i koniec.

Wygrajcie sobie polską ligę. Ona w ciągu ostatnich tygodni udowodniła jak dużo jest warta. Gratulację, że macie tak małe ambicje i tak bardzo mijacie się z prawdziwym znaczeniem słowa "piłkarz".