WiślakMyślenice napisał(a):

|
Niżej upaść ZAWSZE można, jak pokazują wszystkie nasze drużyny (i niestety, na ich czele królowa Wisła) ... (;/)
|
Wybaczcie.
Wisła nie jest Królową.
Wisła jest marnym w Europie klubem, który nie potrafi przejść, Azerów, Norwegów, Gruzinów, Estończyków choć jest jednym z silniejszych klubów w polskiej lidze.
I wiecie co ? Dziś oglądałem mecz w kanpce i gdy wychodziłem ktoś krzyknął do mnie, że to nieważne bo i tak powinienem kochac zawsze Wisłę.
Wiecie co mu odpowiedziałem, ja który kiedyś zbierał jako członek fan klubu Wiśl@cy pieniądze na oprawe, ten który czuwał nad muzykami nagrywającymi pierwszą płytę z piosenkami kibicowskimi, moderator forum Wisły Kraków?
Że jak słyszę słowa kogoś "że będzie zawsze kochał Wisełkę" to twierdzę, że pierd...li i nie wie co mówi. Powiedziałem te mu komuś, że z klubem jest jak z kobietą. Można kochac kobietę ale gdy ona codziennie daje doopy innemu to należy sobie odpuścić ta kobietę.
A co do rankingów to dla mnie to zajmuje się nimi bo to jest dla mnie frajda wielka i dobra gimnastyka dla szarych komórek.
Rozumiem swoje i innych emocje po dzisiejszym meczu dlatego toleruje tu pisanie nie o rankingach ale o tym jaki jest poziom Wisły. Troche czasu minie i znowu przejedzie walec przez temat. Temat, którego nie zamknę...