Wyświetl pojedynczy post
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.08.2010, 22:16
3 dni temu napisałem tak:

MatMario napisał(a):Wyświetl post
Szanse oceniam na mniejsze niż miało PAO w meczu rewanżowym z nami, a cudu potrzebujemy podobnego do tego z Saragossa.

Może to defetyzm, a może doświadczenie życiowe. Nie wiem.

Pogoda tam na miejscu to będzie koszmar. Żeby oni nie usneli biegając to radzę wlać w siebie kilka litrów Redbulla.

W pucharach czy nawet w lidze nie przypominam sobie kiedy Wisła podniosła takie wyzwanie. Ostatni taki mecz to chyba o grupę LE w grecji i strzał Nikoli. Lata świetlne.
Cudu nie było. Tak niezgraną obronę na takim strzeblu rozgrywek to zanotowałem ostatnio rok temu w Sosnowcu.

To jest dramat. Organizacyjnie to Wisła Kraków ma 3 miesiące. Niekompetencja w naszym klubie to materiał na grubą ksiązkę. Rok pracy klubu oparty na 3 osobach teraz daje efekty.

Przyjdzie trener i na czym on wytrenuje te nasz gwiazdy? Gdzie jest boisko treningowe? Mam nadzieję że Basałaj ruszy z tematem jak o tym mówił.

Boisko jest wypadkową wielu czynników, które zaniedywane w Wiśle były od 2005 roku jak nie wcześniej. Z klubu profesjonalnego, jako tako zarządzanego zmieniliśmy się w parodię na peryferiach piłkarskiej europy.

Tu trzeba pracy u podstaw jak kolwiek komicznei to brzmi. Zmiany myślenia i podejścia.

Rozjechała nas drużyna która opracowała jeden schemat. Daj i idź na pełnym gazie. Jeden schemat i całą polską ligę można rozjeżdżać.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.