Wyświetl pojedynczy post
VanBasten
Senior Member

Od: 06.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.08.2010, 22:12
A ja myślę , że Ty skolei przeceniasz siłę Wiślackiego elektoratu Wielu kibiców jest bez prawa głosu bo sa nieletni , wielu nigdy nie głosuję i równie wielu nie zna szczegółów działalności Majchrowskiego bo się tym nie interesuje . Większość zwykłych obywateli będzie na niego głosowac bo jest dobry w obiecankach cacankach , zrobi im fajnego sylwestra , zrobi sie odpowiednij pijar przy okazji oddania w terminie stadionu Pasów , opóźnienia na Wiśle zwali się na klub i inne okoliczności /bo przeciez na Cracovii się dało ale tam miał partnera a na Wiśle nie/ i tym podobne bzudry .......większość ludzi to kupi . A najgorsze jest to , że w sumie to nie ma alternatywy !!! Czy Wiślacy mają jakiegoś wyrazistego kandydata ? Nie . Czy w ogóle jest ktoś o kim z czystym sercem możemy powiedzieć , że będzie lepszy od obecengo prezia ? Nie . Smutne to wszystko i dobijające ale taka jest prawda .Ja nigdy na Majchra nie głosowałem bo nie trawie komuchów nawet tych , którzy się w odpowiednim momencie "nawrócili" .Nigdy chłopa nie mogłem zdzierżyć i to nie tylko za podejście do Wisły ale ogólnie za całokształ . Niestety nie widzę nikogo na kogo chciałbym zagłosować . To mnie bardzo dobija i martwi .Wiem ,że jak tak dalej pójdzie to nie będę głosował wcale a tym samym pomoge Majchrowi w pozostaniu na stołku . A to już mnie całkiem w****ia ...
Odpowiedz cytując