Wyświetl pojedynczy post
d
Senior Member

Od: 12.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.08.2010, 21:39
grogoriogreg napisał(a):Wyświetl post
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...egralismy_jak/

po takich wypowiedziach jestem pewien, ze Kasperczak już w Wiśle nie popracuje

P.S. Oczywiście nie jestem zdania, że tylko Kasperczak jest winny porażki, nawet nie chce mi się opisywać obecnej sytuacji...
To raczej ewidentny dowód, że Kasperczak zostanie, tym bardziej, że to bezczelność cytowana z oficjalnej.

I dobrze. Bo zmiana na jakiegokolwiek krajowego znachora to jeszcze gorsza degrengolada, a widoków na porządnego szkoleniowca z zagranicy na chwilę obecną nie widzę, a szkoda (porządnego tj. nie jakichś dziadków typu Schaeffera, który ostatnie sukcesy na jakiejkolwiek arenie mial jeszcze wcześniej niż Kasperczak). Oczywiście hejt w stronę siwego będzie gruby, SKWK już zaciera ręce, bo Kasperczak jest winny upadkowi polskiej kopanej – nota bene nic mnie tak bardzo nie rozbawiło jak opinia w temacie obok, że Kasperczak źle przygotował zespół kondyjnie (nie przeczę) BO "Żurawskiemu odskakiwała piłka przy przyjęciu". W 2008 roku bojdaże oglądałem mecz odlbojów, gdzie Roman Kosecki z 20 kg nadwagi nienagannie przyjmował futbolówkę – pewnie dlatego, że nie trenował go Kasperczak!

I dobrze, bo zmiana trenera w tej chwili byłaby ewidentnym potwierdzeniem tego, że stoimy w miejscu od wielu, wielu lat.