Wyświetl pojedynczy post
cinekw
Senior Member

Od: 08.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.08.2010, 21:21
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Ja jestem wredny, ale Ty - na Ciebie po prostu brak słów. Uważasz, ze Markus tryumfuje? Uważasz, że komukolwiek z nas sprawia przyjemność oglądanie szmacenia koszulki Wisły?

Krytykowaliśmy, bo obawialiśmy się właśnie czegoś takiego. Bo nie trzeba być geniuszem żeby wpaść na to, że takie kombinacje transferowe skończą się tragicznie. My w meczu rewanżowym mieliśmy CZTERECH OBROŃCÓW! Strach pomyśleć co by było, gdyby faktycznie sprzedano Diaza...

Jaki marketing przyciągnie nowych kibiców po takiej kompromitacji i towarzyszącej jej nagonce prasowej?! odpowiesz na to pytanie, czy nadal będziesz dowalał się do Markusa o to, że miał rację? I żeby to było jeszcze jakieś odkrycie - ale przecież to wszystko były truizmy!
Dobra, to ja mam propozycje. Poprośmy aby o definitywne rozwiązanie Wisły. Wolfy napewno będzie za. Ktoś jeszcze ?

A tak w temacie, to obrone mamy tragiczną ( środka wcale nie mamy) ,ale możecie mnie zjeść, w ofensywie nasza gra nie wygląda tragicznie, może Rios wskoczy do pierwszego składu, gdy już nie będzie Heńka to Żuraw może nie będzie grał w 1, chyba że przeciwko Stali Sanok. Widać że Maleckiemu zależy i powinien zostać już na tym prawym skrzdle. Piotrka przesunąć do pomocy bo jest dużo bardziej pożyteczny. A Palijcia spróbować w środku, bo i tak sam tam schodzi, więc może akurat coś pokaże na środku. Potrzeba nam lewego i środkowego obrońcy. Sorry że nikogo nie skrytykowałem. Wybaczycie mi?