Wyświetl pojedynczy post
lucekj
Banita

Od: 02.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.08.2010, 21:03
Chciałoby się rzec KELNERZY EUROPY (!!!), ale to jest przeciez OBRAZA dla ciężko pracujących kelnerów, oni zasuwają nieraz 24/h, więc byłaby to pochwała dla naszych piłkarzy!

Nie obrażajcie KELERÓW z takim porównaniem!

Liczyłem na Heńka, myślałem, że gorzej po Macieju już być nie może... Jedną obroną dla Heńka jest to, że nie miał obrony.

Niestety Kowalski nie jest zawodnikiem nawet na ławkę Wisły, już wiem dlaczego Piast poleciał.

Cikos też się nie popisał (co mnie martwi) o Piotrku nie wspominając.

Sobol ma już swoje lata i najlepszą grę za sobą, trzeba wdrażać Wilka i mieć nadzieję że godnie zastapi Radka.

Tak jak mówili w polsacie - nie mamy szatni i kapitana.

Markus tryumfuje, ale przecież to że przegrają było pewne. Jako chyba jedyny obstawiłem wp,.. w typerze.

No forumowi eksperci proponujcie zmiany i wylewajcie żale, na waszym miejscu pogodziłbym się z faktem, że Ci piłkarze po prostu nie mają umiejętności.

TYLKO trener niezwiązany z polskim bagnem piłkarskim może coś wskórać.

Jedyna nadzieja jest taka, że do drużyny dojdą nowi zawodnicy (Chavez Rios) i coś pomogą bo inaczej kaplica, przetrwamy do zimy, a jeśli w przerwie nei będzie transferów z prawdziwego zdarzenia .. to AMEN.

co z Kirmem? Nawet Łobo dał przyzwoitą jak na tę kopaninę zmianę.

Niestety, ale Henry jako trener już dawno się wypalił co zrozumiałem dopiero dzisiaj.
Ostatnio edytowane przez lucekj : 05.08.2010 o godz. 21:17.