Wyświetl pojedynczy post
malolat90x
Member

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.08.2010, 20:48
zawsze byłem zwolennikiem H. Kasperczaka ale od jakiegoś czasu przestałem być widząc że Heniek zatrzymał sie w rozwoju trenerskim 6 lat temu ... i z całkowitym przekonaniem mówie mu WON z Wisły ...
Według mnie narazie najlepszym kandydatem na trenera będzie Kazimierz Moskal... zostawić go na tą runde jak się sprawdzi to ok może zostać ale przez te pół roku szukać naprawde konkretnego trenera gdyby Kaziowi nie poszło ...
Następnym człowiekiem do ,,odstrzału'' jest trener bramkarzy. Jak trenerem bramkarzy wice-mistrza Polski może być czlowiek kopiący się w przeszłości po II ligach. Jest mało doświadczony, nie wprowadził niczego nowego do treningów bramkarskich w Wiśle. Lepszym trenerem od niego jest Łaciak( tak wiem nie ma życia w tym klubie ale więdza i treningami bije na głowe Kurdziela) . Moim zdaniem Jovanić nie jest znów taki świetny, sądze nawet że Mario ma szanse wrócić do bramki Wisły i będziemy znowu szukać bramkarza ...( to moje zdanie według mojego bramkarskiego oka )
Powiecie mi co robią Jirsak i Boguski(co z tego że dziś strzelił bramke i mial asyste skoro gra padline) w ostatnich meczach w Wiśle bo napewno nie grają
Kowalski - idealny przykład statysty (o których mówił Heniu)
skład według mnie
Jovanić(Mario) - Cikos, Cleber, Chavez, Diaz, Kirm , Wilk, Rios, Małecki, Paweł Brożek, Piotr Brożek
nie wiem czego chcecie od Pawła Brożka w dzisiejszym meczu ...strzelił bramke i coś szarpał
to moja wizja małej odbudowy Wisły z którym napewno sie nie zgodzicie ....