wonski_eNHa napisał(a):

KOWALSKI, SOBOLEWSKI, JIRSAK,ŁOBODZIŃSKI, PAWEŁEK
W tym momencie nie liczą się dokonania bądź ich brak. Dziękujemy wyżej wymienionym paną za reprezentowanie Białej Gwiazdy! Bez nich ruszymy do przodu!...
...HENRYK KASPERCZAK - dziękuje za lata wcześniejsze! Parma, Schalke, wygrane w lidze po 5-0!
Jego czas już minął.
Powinien zostać do zimy. Nie ma sensu zmieniać w tym momencie trenera na jakiegoś z łapanki. W zimie zatrudnić nowego trenera ZAGRANICZNEGO i dać mu 2 lata spokojnej pracy. 1 Rok na skompletowanie i zgranie drużyny, w następnym roku mistrzostwo lub puchary!
WISŁA TO MY - KIBICE
Zapełnijmy stadion co do ostatniego miejsca kiedy nam go oddadzą w całości! Pokarzmy, że jesteśmy Wiślakami, a nie kibicami sukcesu.
|
Pewnie każdy z nas przyjdzie na nowy stadion jeśli go oddadzą w tym roku ( w co coraz bardziej wątpię) i każdy zaśpiewa i każdy wybaczy... a co mi QRFA pozostało? Liczę na to, że ci ludzie wzniosą się jeszcze ponad przeciętną tej ligi i coś nam udowodnią ... a jeśli nie? to pewnie i tak znowu przyjdę i znowu zaśpiewam i znowu ktoś gdzieś ze mnie będzie wała robił za moją wiarę w ten klub, a co mi tam...