Wyświetl pojedynczy post
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.08.2010, 20:01
dzollo napisał(a):Wyświetl post
Gdzie tam....
Znowu będziemy "malkotentami" "defatstami" "czarnowidzami" itd.

Jezeli ktoś liczył na awans Wisełki moze czuc się teraz rozczarowany, lecz jeśli ktoś realnie patrzyl na nasze szanse i gre po pierwszym spotkaniu, zdążył się psychicznie do tego przygotować i mentalnie przebrnąć przez kolejny blamaż.
Ja nie oczekuję, że taki przykładowy LucekJ mnie przeprosi. W ogóle mi na tym nie zależy i nie o to teraz chodzi. Dobrze byłoby jednak, aby w końcu całe wiślackie środkowisko zaczęło wyciągać z coraz boleśniejszych porażek i błedów jakieś wnioski, a nie ciągle wracało do swoich dawno skompromitowanych poglądów, ocen i wierzeń. Włącznie z "nadpresesem". Bo bez tego nigdy nie ruszymy do przodu, nie uwolnimy się od ciężkich klęsk w Europie.

Niestety, znając życie efekt teraz będzie taki: anulujemy Chaveza, zostawiamy i dajemy plac miernotom typu Kowalskiego, który za rok znów skompromituje klub w Europie. I tak w kółko...
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"