bebeto napisał(a):

|
No to po przerwie im pokażemy...
|
Pokażemy się ale chyba najlepszym profilem do kamery czyli d... !!
Brak obrony brak OFENSYWNEGO pomocnika z prawdziwego zdarzenia, kolejne roszady w składzie, gdzie jest Brożek, Boguski który, nie wie gdzie jest piłka wychodzi w pierwszym składzie.
Szok, niedowierzanie.
Dziś 19:45 Henryk Kasperczak -''Wypada nam tylko przeprosić kibiców'' sorry, ale w dupę sobie wsadźcie to przepraszam.
Aż boję się pomyśleć co zobaczę w niedzielę na SS, serce się kraje jak się patrzy na taką grę. Mamy sie przyzwyczajać do porażek czy co, ja nie wiem, jakie będzie wytłumaczenie:
-za gorąco
- za wilgotno
-za sucho
- bo boisko było krzywe
- bo piłka nam odskakiwała od nogi
- bo kibiców było trochę za dużo na trybunach
A może, któryś w końcu pokaże, że ma jaja i powie - Przegraliśmy bo zlekceważyliśmy rywala, Azerowie wkręcają nas w ziemię, robią z nami co chcą. Nie istniejemy i nie zaistniejemy w tym spotkaniu, Polska się z nas śmieje.
NAJLEPSI KIBICE - a drużyna do kitu.
Po co przed meczem, były zapewnienia, że jedziemy po awans, po co budzili nadzieję, pojechali tam na wycieczkę, porobić sobie zdjęcia, nie wiem bo na pewno nie po to aby do jasnej cholery WALCZYĆ I zostawić na boisku SERCE. Nie chcę słyszeć nawet, że '' zrobiliśmy wszystko co się dało, bo po 45 minutach gówno zrobili, to My mieliśmy strzelać bramki atakować a nie Azerowie, któzy na drugą połowę wyjdą z takim luzem że jeszcze ze 2 wpadnie.