Rozczarowała mnie Amica, pełne rozeznanie będzie za kilka godzin ale narazie ot wygląda bardzo podobnie jak u nas, z tym że u nas kompletnie rozbita obrona a u nich w zasadzie skład który zdobył mistrza.
Ok Lewandowskiego brak ale Lewandowski to był gość do wykańczania akcji a u nich nawet co wykańczać nie ma.
Tak więc na teraz to ja między nami a nimi żadnej różnicy nie widzę - nawet ich mecze a nasz na razie 1 mecz, w zasadzie z drużynami prezentującymi ten sam poziom, były bardzo podobne.
A co do tego że oni w krótkim czasie zgarnęli z 8 mln euro za Murawskiego i Lewandowskiego i w zasadzie nikogo nie kupili to nie wiem jak to tłumaczyć.Może faktycznie brak skautingu i rozeznania dał o sobie znać a może Rutkowskiego dorwał syndrom kasy na koncie

- Dotąd dokąd ta kasa ma być teorii to tak - pełna chęć reinwestycji a jak już się pojawi to żal dupę ściska.
To jest dziwne że nie czarujmy się - przy takim bumie jaki tam niewątpliwie jest, kończącym budować się stadionie który może być w większości zapełniony, sponsorach...grzechem było olać sprawę, szczególnie że Rutkowski widział co jest grane.
Zeszły rok - Levadia,Debreczyn,Sofia - ten rok Baku,bardzo słaba Sparta....kto ostatni zobaczymy ale ciężko wymyśleć sobie łatwiejszą drogę do LM.