Cytat:
|
- Będą. Ich brak wynika z trudności prowadzenia inwestycji na "żywym organizmie", jakim jest stojący stadion - czytamy. - Wejścia, które były w narożach trybuny, musiały - siłą rzeczy - zniknąć, gdy bryłę stadionu zamknięto ze wszystkich stron. Skomplikowana operacja przekładania całego uzbrojenia trybuny, by można było zrobić schody, musiała potrwać. Mam jednak zapewnienie od wykonawcy, że w połowie września trybuna będzie gotowa - zapewnia.
|
Słyszymy to od 3 lat. Chłop mnie ma pojęcia co pier***i, wnętrze można było budować niezależnie, nawet podczas użytkowania trybuny, co świetnie pokazał przypadek trybuny południowej.
Na trybunie nic się nie dzieje, bo nie ma pieniędzy na wykonanie jej wnętrza, a el presidento twierdzi, że w połowie września będzie gotowa
Cytat:
|
W swoim felietonie prezydent obiecuje dla kibiców Wisły niespodziankę. Jaką? O tym przekonają się po zakończeniu budowy stadionu. - Zapewniam, że wielu osobom przypadnie do gustu - kończy swój artykuł.
|
Ja nawet wiem co to za niespodzianka - oddanie stadionu w czerwcu 2011 bez telebimów i kiosków...
Do tego pieprzenie o "zapewnieniach wykonawcy". Wykonawca pieprzy od rzeczy, bo przecież i tak go nikt nie pilnuje.
Jak gość wygra wybory, to będzie to największa porażka kibiców Wisły w Krakowie...