dynek.pl napisał(a):

Proste, Karabach podszedl do nas ze zbyt duzym respektem (te wypowiedzi ich trenera, ze chca przegrac jedna bramka).
Dopiero po strzeleniu gola przekonali sie, ze graja z ekipa kelnerow i teraz juz to wiedza.
Ciekawe jaki ty mecz ogladales, ze widzisz jakies realne przeslanki na nasz awans ?
Karabch jest od nas lepiej zgrany, zoorganizowany, przygotowany taktycznie (do tego oni moga sie tylko bronic i kontratakowac), wydaje mi sie, ze maja lepszych technicznie pilkarzy (nie widzialem tam takich przyjac jak Boguskiego),
a do tego potrafili wytrzymac kondycyjnie 90 minut gry.
To sa rzeczy, ktorych nie da poprawic sie w tydzien.
|
Ja mam zupełnie inne zdanie na temat możliwości Azerów,absolutnie niczym mnie ten zespół nie zachwycił,ustawili się 11 na własnej połowie i kontrowali(typowa gra zespołów ze wschodu),jeżeli tylko Wisła 1 strzeli gola to mecz powinien rozstrzygnąć się na naszą korzyść
PS:Moje przesłanki za awansem Wisły,duet napastników Brożek,Żurawski ,który zdobył ponad 200 goli w lidze,oczywiście forma nie jest jeszcze taka ja kiedyś ale oni nie zapomnieli jak zdobywać gole,nowy bramkarz znacznie lepszy od Pawełka,Kirm grający na mundialu,Małecki walczy jak mało kto,Sobolewski najlepszy defensywny pomocnik w kraju. Mało?
Doświadczenie w Pucharach Europejskich
Obawy: Diaz na stoperze,jeżeli nie strzelimy gola do połowy może być trudno,Zgranie zespołu