Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.08.2010, 10:45
Buziek_LG napisał(a):Wyświetl post

Zaś na argument z Azerami ja przypomnę Dolcan. Taki sam poziom dyskusji
No, to skoro stawiasz tutaj znak równości to czemu potem przy ocenie wzmocnień już nie? Skoro obie druzyny miały niby taka samą kompromitację na skale światową to chyba w takim razie należy ocenić ich wzmocnienia podobnie, a nie na zasadzie Wisła się wzmocniła, a Legia nie. Wyczuwam bardziej myślenie życzeniowe niż realną ocenę sytuacji. Nie rozumiem czemu Bunoza, Panjic (?) czy Jovanic (?) mają być lepsi od Antolovica, Vrdoljaka czy Cabrala - na jakiej podstawie?

Legia ma całkowicie nową drużyne, wywalili staruszków i darmozjadów, którzy tym różnili się od piłkarzy Odry czy Piasta, że zakładali koszulke Legii. Nareszcie ich nie ma i kto by nie przyszedł będzie lepiej. Na chłopski rozum, nie wyobrażam sobie żeby było gorzej.

Przy czym jestem pewny klęski z Arsenalem i wpadki z Polonią tak wiec prosze mi za dwa tygodnie nie wyskakiwać z tekstem 'a nie mówiłem' tylko poczekać do 15 kolejki. Wtedy powinnismy być gdzieś na 3 miejscu z mała stratą. A na wiosne mamy taki terminarz, że bedą frajerami jeżeli nie rozwalą tej żałosnej ligi.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując