Buziek_LG napisał(a):

Zaś na argument z Azerami ja przypomnę Dolcan. Taki sam poziom dyskusji
|
No, to skoro stawiasz tutaj znak równości to czemu potem przy ocenie wzmocnień już nie? Skoro obie druzyny miały niby taka samą kompromitację na skale światową to chyba w takim razie należy ocenić ich wzmocnienia podobnie, a nie na zasadzie Wisła się wzmocniła, a Legia nie. Wyczuwam bardziej myślenie życzeniowe niż realną ocenę sytuacji. Nie rozumiem czemu Bunoza, Panjic (?) czy Jovanic (?) mają być lepsi od Antolovica, Vrdoljaka czy Cabrala - na jakiej podstawie?
Legia ma całkowicie nową drużyne, wywalili staruszków i darmozjadów, którzy tym różnili się od piłkarzy Odry czy Piasta, że zakładali koszulke Legii. Nareszcie ich nie ma i kto by nie przyszedł będzie lepiej. Na chłopski rozum, nie wyobrażam sobie żeby było gorzej.
Przy czym jestem pewny klęski z Arsenalem i wpadki z Polonią tak wiec prosze mi za dwa tygodnie nie wyskakiwać z tekstem 'a nie mówiłem' tylko poczekać do 15 kolejki. Wtedy powinnismy być gdzieś na 3 miejscu z mała stratą. A na wiosne mamy taki terminarz, że bedą frajerami jeżeli nie rozwalą tej żałosnej ligi.