kms napisał(a):

Odbiło się to na Twoim portfelu ?
Irytuje mnie płakanie, że kiedyś za litr PB95 płaciło sie 3.5zł a teraz prawie 5zł.
Trzeba się rozwijać a nie cieszyć się, że 5lat temu zarabiałem 1500zł i miałem na wszystko a teraz też mam 1500zł i brakuje mi.. Jak Ci brakuje to weź się w garść bo widocznie przez te 5lat miałeś w dupie swoją kariere zawodową i użalasz sie teraz nad sobą, bo DROGO. Taniej nie będzie a najłatwiej o*******ić za to rząd, bo przeciez oni maja 10tyś diety to ich to nie dotyczy.
cpc nie bierz do siebie 2 cześci
|
O czym ty w ogole mowisz?

Skoreluj ze soba wykres ceny ropy i benzyny w Polsce oraz te same wykresy tyle ze dla USA. Bedziesz mial spora niespodzianke gdy zobaczysz przt zjezdzie ropy ze 150$ za barylke na 50$ czyli trzykrotnie i wplyw tego na cene w Polsce i w Stanach. I coma do tego wielkosc zarobkow i wzrost pensji gdy widze ze ktos jawnie leci w chuja? W Polsce podatki rujnuja gospodarke i portfele obywateli, wystarczy porownac nasz dzien wolnosci podatkowej chocby z irlandzkim czy amerykanskim. Budowa drugiej Irlandii przez podwyzszanie podatkow, sprytny ruch...
Chyba ze caly post po to ze chciales sie pochwalic ze sobie swietnie radzisz, wtedy gratuluje.