Wyświetl pojedynczy post
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.08.2010, 12:33
Owszem, może są zagraniczni piłkarze, może jest przemeblowanie, ale zauważmy, że w ofensywie w pierwszym składzie nic tak wiele się nie zmieniło. Tylko Żurawski, który zna Kasperczaka i wie co on wymaga. Reszta powinna być zgrana, a nasza drużyna - powtórzę to jeszcze raz - grała tragicznie ofensywnie i przez ofensywę straciliśmy bramkę, po stracie. Więc nie mówcie mi, że wszyscy ludzie chcą wyrzucenia Kaspera przez transfery, tylko przez tragiczną grę w ofensywie, złe ustawienie taktyczne, bo Azerowie, z czystą ręką na sercu mogę to powiedzieć, grali beznadziejnie. Dlatego Azerowie są do przejścia i wierzę w to głęboko, mimo iż krytykuję Kasperczaka za mecz z Karabachem, że Wisła wygra to drugie spotkanie, bo Kasperczak ustawi inaczej drużynę. My możemy z nimi wygrać tak naprawdę bez względu na to, kto w linii defensywnej będzie grał. Musimy zagrać dobrze ofensywnie, nawet z kontry, co dobrze Kasperczakowi wychodzi i z dobrze zastawionym pressingiem. Mam nadzieję, że Wiśle w tej rundzie się powiedzie i awansujemy.