Wyświetl pojedynczy post
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.08.2010, 10:44
Patrzyłem na CMREV.com i nie ma tam kitspacków, logopacków (I liga i ogólnie rozgrywki) i facepacków do Polskich lig. Są tylko dla poszczególnych drużyn. To jakby ktoś miał to bym prosił

No to ja zacząłem grać Wisłą. Tam sparingi wszystkie powygrywałem, kupiłem sobie Grosickiego (nawet udany zakup jak narazie). Chciałem jeszcze Marka Gancarczyka i Mateusza Bąka, ale pierwszemu nie odpowiadał kontrakt, a drugiego nie chciała Lechia sprzedać. Mój skład:
Mariusz Pawełek - Pablo Alvarez, Marcelo, Arek Głowack, Junior Diazi - Patryk Małecki, Radek Sobolewski, Thomas Jirsak, Piotrek Brożek - Paweł Brożek, Kamil Grosicki

Ogólnie to w lidze po 3 meczach (wygrana z GKS, remisy z Polonią W. i Odrą, z Odrą u siebie... grrr). Awansowałem też do IV rundy el. LM, ale ,,Sobol" za kartki nie zagra. Ogólnie to do składu potrzebuję jeszcze bocznych obrońców, ofensywnego i defensywnego pomocnika, napastnika i bramkarza jakiegoś ponieważ chce mieć dwie równorzędne 11-stki. Mam na to gdzieś ok. 0,5 mln euro (jak ktoś chce to mogę potem dokładniej obczaić). Tak więc nie wiem czy kupię to co chcę . Tam bramkarz i napastnik to znowu nie takie priorytety .

Edit:
Budżet to 746 tys. Nie mam żadnego z piłkarzy których wymieniliście oprócz Szczęsnego . Bo ,,Mała" baza danych ;/ bo nie ustawiałem. Rozumiem, że już nie da się tego zmienić?
Ostatnio edytowane przez R33 : 04.08.2010 o godz. 11:15.
Odpowiedz cytując