Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.08.2010, 20:54
tormenthor napisał(a):Wyświetl post
Powiem szczerze, że obiema rękami podpisywałem się pod powrotem Henia do Wisły, ale wydaje mi się, że on chyba z wiekiem ,,osłabł intelektualnie". Wiadomo, że tak samo jak Smuda, Kasperczak nigdy nie był wybitnym specem w posługiwaniu się piękną polszczyzną, ale jeśli on w taki sposób jak na konferencjach prasowych mówi do piłkarzy w trakcie odpraw przedmeczowych, to ja się nie dziwię, że grają jak grają.

Mecz z Azerami będzie testem dla Małeckiego. Będzie można ocenić jego ,,miłość" do Wisły. Brak awansu daje Małeckiemu i SKWK upragnione wywalenie Henia.Zobaczymy, czy Patryk wyżej ceni dobro Wisły od partykularnych korzyści. W trakcie meczu mogą mu nie wychodzić różne zagrania, ale ma dać z siebie wszystko, zważywszy, że ma sporo do udowodnienia.
Oooo co za niespodzianka

Główny producent pomyj na Małeckiego znowu pisze.

Jakby Małecki chciał grać przeciw Heńkowi to po co zapierdalał tak w pierwszym meczu z Azerami? Wywalczył karnego itd? Całkiem się ośmieszasz bo równie dobrze twój ulubieniec Kirm może mieć większy uraz do Heńka.... wszak stracił pewny plac który miał zawsze za czasów Skorży.

Ja dla odmiany napiszę tak dla równowagi i otrzeźwienia co poniektórych (lekko modyfikując Twój tekst)

"Mecz z Azerami będzie testem dla Kirma. Będzie można ocenić jego ,,miłość" do Wisły. Brak awansu daje Kirmowi i SKWK upragnione wywalenie Henia. Zobaczymy, czy Andraż wyżej ceni dobro Wisły od partykularnych korzyści. W trakcie meczu mogą mu nie wychodzić różne zagrania, ale ma dać z siebie wszystko, zważywszy, że ma sporo do udowodnienia"
(Głupie tak samo jak z Małeckim i Kirmem i ja nie zbłaźniłbym się pisząc takie brednie jak Ty. Powiedz płaci ci ktoś za te bzdury? Sianie fermentu to twoja rola na forum? Po co te chore insynuacje że Małecki zagra przeciw Heńkowi? )

Aaaa nie odpisuj jakiś bździn jak po każdym moim poście że nie jesteś uczulony na Małeckiego, po czym produkujesz następne pomyje....
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 03.08.2010 o godz. 21:00.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...