kot napisał(a):

Uwierz mi, że od dawna jesteśmy murzynami Europy. Po co zabijać katolików i dzielić ich cudzysłowem, na lepszych lub gorszych, jak można uchwalić, całkowity zakaz katolicyzmu w Sejmie, dając w przyszłych wyborach 100 % POparcia tej woli większosci społeczeństwa polskiego - i będzie po kłopocie na wieki. 
Mądry człowiek i naród, takich samookaleczeń, jak dzisiejsze bezeceństwa, nie dokonuje na oczach świata i uwierz mi, że wina nigdy nie leży po stronie głupszych, ale po stronie mądrzejszych, a o tych od władzy, już nie mówiąc.
Zadaj sobie pytanie, czy posługując się garstką dewotek, warto było tak barczo szargać imię Polski, dla partykularnych interesów polityków i hierarchów kościelnych ?
Bo czy uważasz, że z tego kraju muszą emigrować wszyscy katolicy i inaczej myślący, niż zwolennicy PO i SLD ?
A jeśli tak uważasz, to jaką nacją i religią, wolisz ich zastąpić w swoim zakładzie pracy i na swojej ulicy ?
|
Ciekawe od kogo towar załatwiasz

,bo większych bredni nie słyszałem odkąd żyję - a trochę już widziałem.Poza tym z PiSiorami nie dyskutuje bo nie warto,dla mnie to nie są w ogóle ludzie.Bez odbioru.Postaw se krzyż na balkonie albo naszyj na koszulke.