Wyświetl pojedynczy post
sessegnon
Senior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.08.2010, 18:32
cinekw napisał(a):Wyświetl post
No tak, ale co innego oglądać mecz w telewizji, gdzie możesz wygodnie go oglądnąc niż w internecie przy słabszej jakości obrazu. Do tego dochodzi moja radiówka , przez która zapewne będe miał problemy z obejrzeniem tego meczu. Nie lubie TVP ale oni przynajmniej puszczali w miare możliwośći wszystkie mecze naszych drużyn nie to co to zryta stacja..

Osobiście polecam wam oglądać przez Sopcasta, z Iplą są chyba problemy, a tutaj masz pewność że obejrzysz mecz spokojnie ;]
Tak jak już pisałem tutaj: http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=23628
TVP płaciła za mecze z naszych pieniędzy, więc nie obchodziło ich czy wyjdą na "0".Polsat to stacja komercyjna, a takie nastawione są na zysk.To co im się nie opłaca, to tego nie kupują.Nic na to się nie poradzi.
Powtórze po raz kolejny.Cieszmy się, że jest lepiej niż rok temu.

Co do transmisji w kodowanym Polsacie Sport to pretensje kierować do piłkarzy(zresztą pisałem o tym na poprzedniej stronie).Gdyby gdyby się nie skompromitowali to o relacje w otwartym kanale nie trzeba byłoby się martwić.Ja sie Polsatowi nie dziwie.Możliwe, że zamiast Wisły pokażą Jage, o ile się dogadają z Grekami.
Odpowiedz cytując