Wyświetl pojedynczy post
VanBasten
Senior Member

Od: 06.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.08.2010, 16:11
Heh ludzie Alianz Arena też ciekła zaraz po oddaniu .Takie rzeczy się zdarzają . Normalna sprawa na budowie takich duzych obiektów . Cieknący dach to mały pikuś .Jak ktos pisał wyżej : poprawią rynny czy załatają dziurę i po sprawie . Zreszta stadion Legii podobnie jak nasz jeszcze nie jest oddany więc spoko . To są pierdółki . Taki bubelek jak cieknący dach to nic w porównaniu z naszymi bubelkami O to jestem spokojny . U nich poprawią dach a u nas 20 innych rzeczy .NIe wyobrażam sobie innego rozwiązania . Problemem nie są taki drobiazgi .Problemem jest to że na Legii już sprzedają karnety a u nas nawet nikt w przybliżeniu nie jest w stanie określić terminu takiej operacji . Nawet ja już tracę cierpliwość Jakby mi ktoś powiedział że oddadzą stadion za 6 miesięcy i dotrzymał tego terminu to jestem w stanie to zaakceptować . Ale jak ktoś mi co tydzień podaję nowy termin i z góry wiadomo że nie będzie dotrzymany to też już mnie krew zaczyna zalewać . Ja mogę nawet poczekać do rundy wiosennej ale pod warunkiem że wtedy oddazą cały stadion ! Szczerze mówiąc nawet bym tak wolał .
Odpowiedz cytując