Wyświetl pojedynczy post
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.08.2010, 14:47
klusek106 napisał(a):Wyświetl post
Wlasnie tak gadalem z kolegą zakochanym w mercedesach i twierdzi ze jesli chcesz komfort, wygode, prestiż i przestrzen to polecil S klase .

http://otomoto.pl/mercedes-s-320-C14314502.html
Wlasnie nie rozumiecie o co mi kaman. Nie chce wlasnie samochodu ktorym moglbym szpanowac na miescie bo to nie jest dla mnie. Jak pisalem wczesniej myslalem nad BMW 7 bo dla mnie jest to najpiekniejsze auto na ziemi, ale nie kupi go z jednego prostego powodu. Nie doroslem jeszcze do tego by kupic cos takiego. Wole skromniejszy samochod, choc nie pozbawiony przestronnosci.

Dla mnie liczy sie wyglad auta na pierwszym miejscu, dalej jest niezawodnosc, silnik, oraz to zeby mnie pozniej nie wytykali palcami " O popatrz, jaki samochod kupil, skad on ma siano." Dlatego mam taki problem.

Moze to dziwne, wiem. Ale coz tak mnie wychowano w skromnosci.

Chyba postawie w tym wypadku na albo Vectre C bo nie rzuca sie tak bardzo w oczy, albo na Kie Cee`d.

A Jakosc Mercedesow mocno spadla w ostatnich 10 latatch.

Wojtek moj ojciec ma 3 letnie auto ktore kupil nowke i ma natrzepane 6000 km... az mu mowie zeby czesciej nim jezdzil bo kurde szybciej sie zestarzeja podzespoly, ale coz szkoda pieniedzy na paliwo...
Odpowiedz cytując