Wyświetl pojedynczy post
WislaOnly
Senior Member

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.08.2010, 11:53
Lukininho napisał(a):Wyświetl post
Kurde jakim cudem w Polsce nie ma dobrych trenerów? Czytając te wpisy to co drugi z was jest jak Mourinho. Widać granie w FM-a daje więcej niż przez lata prowadzenie prawdziwego zespołu piłkarskiego... To samo dotyczy transferów kilkanaście stron wcześniej. W końcu tak łatwo jest stworzyć dobrą drużynę. Ktoś tam pisał, że wystarczą najlepsi rezerwowi z 2.Bundesligi. Ktoś inny rzucał pomysły, żeby nasprowadzać więcej reprezentantów młodzieżówek. Jeden od drugiego mądrzejszy. Wszyscy mądrzejsi od trenera. I to wszystko przez tego FM-a!
Widzisz, ale jest w tym jakiś pomysł! A gdy jest tak, że piłkarzy zgrywa się w pucharach, sprzedaje całą obronę, do tego dochodzi dziadziuniowanie Kasperczaka (ja to bym mikrofony wyrywał na konferencji pomeczowej). Co do samej trenerki, marzy mi się rozpocząć kurs trenerski, ale wiadomo koszty, za każdą część kilka tysięcy złoty, do tego praktyka, tylko od kogo- jak nasza myśl szkoleniowa leży i kwiczy, a nie bardzo podoba mi się uczyć tego co cała Europa zakazuje Nie jest dobrze!